Träna på Söra simhall!

En av våra personliga tränare, Ann-Sofi, bjuder på ett cirkelpass som du kan göra hemma.

Gym

I vårt välutrustade gym på Söra simhall finns något för alla. Vi har ett stort utbud av fria vikter för den träningsvana, men även moderna konditions- och styrketräningsmaskiner som är lätta att använda. Hos oss kan du träna styrka, uthållighet, stretcha och träna kondition.

Du som köper träningskort hos oss får en gratis gymintroduktion där du tillsammans med en personlig tränare får hjälp att hitta rätt i gymmet och tips på hur du kan få ut det bästa av din träning! Boka tid i receptionen.

Personlig träning

Hos oss kan du boka personlig träning utifrån dina mål och önskningar. Det kan vara allt ifrån bättre hälsa till att tävla inom ett lopp. Är du nyfiken och vill veta mer - maila, ring eller fråga oss i receptionen.


EasyLine

EasyLine är enkel och effektiv cirkelträning som ökar din kondition och styrka. Perfekt både för dig som är ny och för dig som är träningsvan. Passet sker med hjälp av lättanvända maskiner som går på lufttryck. Våra populära EasyLine-pass leds av en instruktör, men passar även bra för individuell träning då det är ledigt i hallen.

Boka pass här!

Schema över gruppträning; EasyLine och vattengympa